073 645 03 43 contact@b-r-s.nl

OVER ONS

Beltraco Repair Solutions repareert allerlei schades aan oppervlakken nagenoeg onzichtbaar. Al meer dan 15 jaar herstelt Beltraco diverse inboedel- en opstalschades in meubels, aanrechtbladen, kozijnen, deuren, vloeren, trappen, sanitair, natuursteen en zelfs leer.

Beltraco Repair Solutions is in mei 2020 ontstaan door de verzelfstandiging van de reparatieactiviteiten van Beltraco Benelux B.V., leverancier van reparatieproducten. Al meer dan 15 jaar herstelt Beltraco diverse soorten oppervlakteschades, van kozijnen, deuren en sanitair tot leer, natuursteen en gietvloeren.

Bij al onze reparatieaanvragen beoordelen we op basis van aangeleverd fotomateriaal hoe en/of een schade hersteld kan worden. U ontvangt vervolgens van ons een kosteloze reparatieaanbieding. Al onze reparatietechnieken zijn naast duurzaam en overlastbeperkend, ook kostenverlagend doordat u het niet hoeft te vervangen.

Beltraco Repair Solutions B.V. staat net als Beltraco Benelux B.V. onder leiding van Nicole van Beers die samen met haar reparatiespecialisten uw oppervlaktebeschadigingen oplost. Al onze specialisten zijn in het bezit van het VCA-certificaat. We zijn gevestigd in Kruisstraat, een bij ‘s-Hertogenbosch horend dorp met een uitstekende bereikbaarheid.

Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Meld uw schade

Een beschadiging is al vervelend genoeg. Meld uw schade daarom heel eenvoudig aan de hand van foto's en een korte omschrijving.

Beltraco Repair Solutions B.V.

Biestkampweg 21
5249 JV Rosmalen (NL)

T: +31 (0)73 - 645 03 43
E: contact@b-r-s.nl